Инфо

9. април 2015.9. апр 2015.
КАРАТЕ: КЛУБ ШАБАЦ

38 ИНТЕРНАЦИОНАЛНИХ МЕДАЉА ЗА ШАПЧАНЕ

Као домаћин 14. интернационалног турнира ШАБАЧКИ ПОБЕДНИК уз учешће клубова из БиХ, Републике Српске и Србије у конкуренцији 250 такмичара освојили су 15 златних, девет сребрних и 14 бронзаних медаља.
У укупном пласману прва је била КК Звезда из Ваљева, друга је била екипа КК Мачва из Богатића а трећа КК Шотокан из Лознице.
Најуспешнији сениор је био Давид Буђи из Чоке а такмичарка Ана Мрдић из КК Шабац.
Турнир је отворила члан градског већа задужена за спорт Весна Живковић.
Златне медаље су изборили Лука Летић полетарац у катама, Анастасија Летић пионирка у катама, Ана Мрдић сениорка кате, Гаврило Дашић сениор у борбама и злато и сребро, Тијана Шајиновић кадеткиње кате, Теодора Митрић јуниорка кате, Лазар Прица полетарац кате, Ана Пајић злато у борбама и бронза у катама, Ана Бојић пионирка кате, Стефан Јањић злато у катама и злато у борма у конкуренцији млађих пионира, Теодора Макевић женска нада у борбама те ката микс тим Теодора Митрић, Игњат Веселиновић и Тијана Шајиновић.
Сребро је изборио ката тим Анастасија Летић, Жељко Милутиновић и Виктор Поповић, Лука Костић пионир у катама, Виктор Поповић полетарац у катама, Вукашин Мрдић полетарац у катама, Игњат Веселиновић кадет у катама, Анђела Срдановић јуниорка у борбама, Далибор Милосављевић сребро у катама и бронзу у узрасту старији пионири.
Бронзе су припале Драгораду Милосављевићу у катама и сребро у борбама у узрасту старијих пионира, Жељана Поповић јуниорка у катама и Ивана Рајић јуниорка у катама.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa