Инфо

9. април 2015.9. апр 2015.
ЗАВРШЕН УСКРШЊИ РОК МАРАТОН

ТРАДИЦИОНАЛНО ДОБРО

Протеклог викенда у организацији Културног центра Шабац одржан је традиционални Ускршњи рок маратон који се организује већ више од једне деценије.
Организациони одбор Ускршњег рок маратона 2015. се ове године потрудио да публици из Шапца али и љубитељима рока који су дошли са стране понуди програм у трајању од четири дана, па су тако сви посетиоци који су желели да уживају у добром проводу и музици могли да се опусте уз Рамба Амадеуса, Сиемпре Пелигросо, ЕКВ трибуте бенд, Но аге лимит бенд и Дј из Шапца Игора Давидовића.
Као ни сви до сада Ускршњи рок маратони, ни овај није заборавио на оно што је јако важно када се организује једна манифестација каква је Ускршњи рок маратон, а то је представљање демо бендова који су и ове године имали прилику да свирају пред публиком у башти Културног центра Шабац. У демо делу Ускршњег рок маратона наступало је 9 младих бендова од којих можемо издвојити бендове Јокс из Ваљева, Андадаси из Шапца који је отворио други дан Ускршњег рок матарона, као и демо бендове СПРЖ и Царпал Туннел који су показали да роцк анд ролл има будућност и у младим бендовима и чији су наступи прошли уз овације публике.
Након наступа демо бендова наступили су концерти Рамба Амадеуса који је трајао до дуго у ноћ пред препуном баштом Културног центра, а наредно вече су наступали Сиемпре Пелигросо и ЕКВ трибуте бенд такође пред препуном баштом Културног центра Шабац. Бенд Но аге лимит је имао прилику да се публици из Шапца представи у Великој сали Културног центра Шабац, што су учинили на прави начин и уз позитивну енергију публике успели да својим наступом улепшају Ускршњи рок маратон. Последње вече манифестације у клубу Рупа наступао је Дј Игор Давидовић где су љубитељи хоусе музике имали прилику да уживају.
Поред поменутих концерата ове године организациони одбор у сарадњи са Канцеларијом за младе и организатором Културног центра Шабац пред сам почетак Ускршњег рок маратона у Великој Сали Културног центра Шабац уприличио је за све љубитеље рока трибину на којој су говорили: Петар Јањатовић, музички критичар, и Ален Јовановић из бенда „Гоблини“, док је целокупну трибину својим питањима за учеснике занимљивијом учинио модератор Стеван Маринковић. Пред сам почетак трибине бенду „Гоблини“ је уручена плакета у знак захвалности за допринос у стварању Ускршњег рок маратона.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa