Инфо

9. април 2015.9. апр 2015.
ШљунЧење неасфалтираних улица на Летњиковцу

ВЕЋА БЕЗБЕДНОСТ ПЕШАКА

Прошле среде је у неколико улица на Летњиковцу завршено шљунчење неасфалтираних путева. У Улици Бакал Милосава посут је шљунак у дужини од близу 500 метара. До сада је у овој месној заједници урађено шест улица, а то су: Влашићка, Церска, Бањалучка, Васка Попе, део Мите Ценића, Јована Томића и Јована Павловића други део. Према речима Владимира Недељковића, директора ЈП за управљање грађевинским земљиштем у Шапцу, за овај посао је потрошено 500 хиљада динара.
-Оно што је значајано за грађане је да се први пут комплетни радови врше о трошку градског буџета, односно јавног предузећа. Није било учешћа грађана у финансирању улице. Ово је шеста улица у Месној заједници “Летњиковац“ која је добила лепши изглед. Са данашњим радовима завршавамо посао у МЗ Летњиковац, рекао је Владимир Недељковић.
Никола Веселиновић, председник Савета МЗ Летњиковац се захвалио градоначелнику Небојши Зеленовићу што је одговорио на захтев грађана Летњиковца и препознао потребу ове месне заједнице да уреди своје улице. Он је подсетио да су раније почели радови на тротару у улици Николе Тесле, који ће у многоме допринети безбедности пешака, а нарочито ученика који се том трасом крећу до школе.
Мештани улице Бакал Милосава у којој су завршени радови, похвалили су сарадњу са Градском управом и захвалили се што су њихове улице постале лепше и безбедније.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa