Инфо

9. април 2015.9. апр 2015.
ВеЧе куповине и добре забаве по 13. пут у петак

КВАЛИТЕТАН ПРОВОД

У петак 17. априла од 18 до 24 часа биће одржано 13. Вече куповине и добре забаве. Највећи фестивал куповине у Шапцу организују Туристичка организација и Шабац Фасхион Даy продукција, под покровитељством Града Шапца. У више од 150 трговачких и услужних објеката најављени су попусти за куповину од 10 до 70 одсто.
Базар старих и уметничких заната биће организован од 10 до 24 часа на платоу испред старе робне куће. Тржни центри Тина, Капитол Парк и Рода, осим за куповину, биће места креативних радионица за децу и одрасле, дружења са аниматорима, дечјих позоришних представа, рок свирки... Програм је најављен испред просторија Туристичке организације Шабац, Ајриш паба, фонтане код Хотела „Слобода“, Културног центра и нове робне куће. Посетиоце 13. вечери куповине и добре забаве очекују и промоције пића у бројним шабачким кафићима.
Главна бина биће постављена испред Поште. Шапчани су позвани на плес, спортске активности, концерте, модне догађаје, а после 21 сат на велику пролећну рокенрол игранку. Замисао организатора је да подсети на дух педесетих и шездесетих година прошлог века и прве шабачке игранке.
Манифестација нема само модни карактер, већ спаја комерцијални и уметнички садржај, што гарантује квалитетан провод и добру забаву. Идеја је преузета из светских метропола и великих градова, а циљ је да сви који учествују у њеној реализацији имају корист: они који продају да зараде, а они који купују да уштеде.
Аутор најбоље аматерске фотографије настале током догађаја биће награђен, а конкурс је отворен до 5. августа на ФБ страници манифестације. Као и до сада, бираће се најкупохоличар/ка. Побеђује купац са највећим бројем фискалних рачуна, који се могу предати до 23 часа у просторијама ТОШ-а.
Манифестацију ће пратити интернет пренос на страници њњњ.вецекуповине.цом, на којој је објављен детаљан садржај и сатница 13. Вечери куповине и добре забаве.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa