Инфо

9. април 2015.9. апр 2015.
КАНЦЕЛАРИЈА ЗА МЛАДЕ ГРАДА ШАПЦА У НЕДЕЉУ ОРГАНИЗОВАЛА

УСКРШЊЕ ИГРАРИЈЕ

Сунчано, топло време, плави зец, млада и младожења уз шаренило ускршњих јаја прошле недеље привукли су велики број малишана у пешачкој зони испред Културног центра. Уз песму, игру и посластице од 11 до 13 часова, захваљујући Канцеларији за младе града Шапца и њеним волонтерима, прославили су Ускрс.
- Нама је заиста драго што нам се оволико деце одазвало, што су сви били радосни, што су дошли расположени да учествују и да упознају, пре свега, нове другаре ““ рекла је Наила Мехмедовић, директорка Канцеларије за младе града Шапца.
Уз неизоставни поздрав „Христос Воскресе! Ваистину Воскресе!“ деца узраста од четири до петнаест година поред веселог дружења имала су прилику да учествују у такмичарским дисциплинама. Изабрано је најјаче и најбрже јаје, а све је забавила потрага за јајима и игре изненађења. У дечјој радости учествовали су и родитељи који су били послужени ускршњим посластицама. До следећег сусрета наредне године, јер намера организатора је да ова манифестација постане традиционална, деци ће остати лепа сећања на дан проведен у радости и весељу.
О. Г.

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa