Инфо

9. април 2015.9. апр 2015.
УЧЕНИЦИ ТРЕЋЕГ РАЗРЕДА ОШ „НАТА ЈЕЛИЧИЋ“ ПРИРЕДИЛИ ПРЕДСТАВУ

ПОЗДРАВ ПРОЛЕЋУ И УСкрсу

Приредбом ученици ИИИ1 и ИИИ2 ОШ „Ната Јеличић“ са својим учитељицима Слађаном Стојићевић и Јасмином Танасић пожелели су прошлог понедељка, 6. априла, добродошлицу својим родитељима. Традиционална манифестација за циљ је имала, поред обележавања доласка пролећа и Ускрса, креативно дружење са родитељима. Подршку су им овога пута дале ученице Руске секције и Верске наставе, као и учитељ Веско Исаиловић који је био музичка пратња приликом извођења завршне нумере „Ускршње јутро“.
- Већ неких десетак година уназад организујемо приредбу тако да је постала традиционална. Деци је јако интересантно поготово што се веома мало друже са родитељима. Прошле године су нам рекли да никада није било лепше у школи него када су ту маме и тате ““ рекла је учитељица ИИИ1 Слађана Стојићевић.
После приредбе, као што то чини сваки добар домаћин, родитељи су послужени колачима, кафом и соковима. Слатка пауза била је само увод у једночасовне креативне радионице на којима су уживали у заједничком стваралаштву.
- Овакве приредбе и радионице веома нам значе због самог дружења са децом. Такође смо и у току што се тиче њихових приредби и наступа, а самим тим како се понашају у друштву и на који начин они то доживљавају ““ додала је Жаклина Владисављевић, Еленина мама.
Радост, срећу и задовољство нису крили ни ученици који су са својим родитељима имали прилику да поред дружења науче и нешто ново.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa