Инфо

16. април 2015.16. апр 2015.
ТЕКВОНДО КЛУБ „ШАБАЦ“

МЕДАЉЕ ИЗ ВРШЦА

Девето по реду отворено теквондо такмичење “Миленијум Опен 2015“ одржано је протекле недеље у Вршачкој хали спортова “Миленијум“, угостивши 39 клубова са укупно 394 такмичара из осам земаља.
Теквондо клуб “Шабац“ је довео 14 такмичара у свим узрасним категоријама који су освојили 11 медаља од којих две златне, четири сребрне и пет бронзаних. Када су се сабрале све медаље, пионирској екипи теквондо клуба “Шабац“ је припао пехар за укупно треће место.
“Миленијум Опен 2015“ нам је био један од турнира на којем смо проверили форму кадета Матеје Вучинића који ће за два месеца путовати на Европско првенство и потенцијалног репрезентативца Игора Ивановића. Учествовали смо са мањим бројем такмичара јер смо сконцентрисани на наше такмичење “3. Шабац Опен 2015“ које организујемо ове суботе у хали спортова “Зорка“. Пионирска екипа је рутински одрадила мечеве избегавши било какве повреде да би били спремни за своје појављивање на домаћем терену ““ рекао нам је Јован Дедић тренер теквондо клуба “Шабац“.
Освајачи медаља на “Миленијум Опен 2015“: злато Матеја Вучинић и Марко Михаиловић, сребро Игор Ивановић, Виктор Пушкић, Вукашин Мојсиловић и Вукашин Јањатовић, бронза Соња Милошевић, Вукашин Каравидић, Никола Вујић, Урош Белановић и Жарко Крајишник.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa