Инфо

16. април 2015.16. апр 2015.
ФУДБАЛ ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ ““ 23. КОЛО

УБЕДЉИВ ПОРАЗ

Јавор- Мачва 4:0 (1:0)
У недељу, у Ивањици, екипа Јавора угостила је Мачву и оправдала епитет фаворита. Једна од водећих екипа на табели у првом полувремену већ је дала дознања да рачунају на сва три бода са тренутно слабом Мачвом. Дражић је средином првог полувремена савладао Степандића да би почетак другог полувремена Милошковић обележио евроголом чиме се практично победа домаћина није доводила у питање.
Мачва ни на овом сусрету није пружила отпор противнику. Једино је Срдић крајем првог полувремена снажно шутирао према противничком голу, али није био прецизан. Недостатак нападача у тиму Мачве резултат је стања на табели, али и лоша одбрана Мачве која после овог кола бележи више од једног примљеног гола по утакмици. Такав учинак тешко ће Мачву оставити у овом рангу такмичења .
Потврда лоше игре и промаја у одбрани Мачве била је и у 72. минуту када је Миловић матирао Степандића. Шлаг на торту за домаћи Јавор и коначних 4:0 донео је Ратовић у 86. минуту. Суђење је било коректно.
Мачва је играла у следећем саставу: Степандић, Пејовић, Ристивојевић, Радовановић, Продановић (Лекић), Ђукановић, Марковић, Срдић (Спасеновић), Живановић, Милинковић и Крмар.
Наредног викенда, у суботу са почетком у 16 часова, Мачва ће угостити Бачку из Бачке Паланке.
22. КОЛО РАДНИК ““ МАЧВА 1:0 (1:0)
Лоша одбрана Мачве на гостовању у Сурдулици успела је већ у првом минуту да обезбеди домаћој екипи да дође до победоносног гола. Мачва ни на овој утакмици није приказала добру игру, па су изостали и напади који би могли да угрозе гол домаће екипе.
С.М.Т.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa