Инфо

16. април 2015.16. апр 2015.
ВОЛОНТЕРСКИ ЦЕНТАР ШАБАЦ ОРГАНИЗУЈЕ БЕСПЛАТНУ ПРИПРЕМНУ НАСТАВУ ЗА СРЕДЊОШКОЛЦЕ

ЛАКШЕ ДО ЖЕЉЕНОГ ФАКУЛТЕТА

Бесплатну припремну наставу ускоро ће моћи да похађају и сви заинтересовани средњошколци захваљујући пројекту Волонтерског центра Шабац који је одобрен од стране Градске управе града Шапца. Тако ће шабачки матуранти већ од 9. маја, сваке суботе и недеље, у Медицинској школи „Др Андра Јовановић“, имати прилику да утврде своја знања из српског језика, математике, енглеског језика, физике, хемије, биологије, психологије, географије, историје, устава и социологије. Часови ће се реализовати до 14. јуна.
-У оквиру конкурса који је расписала Градска управа у фебруару месецу Волонтерски центар Шабац је предао документацију за три пројекта од којих су два одобрена. Један од њих је и „Бесплатна припремна настава за ученике средњих школа“. Професори који ће бити ангажовани су незапослена лица која се налазе на евиденцији Националне службе за запошљавање. Можемо рећи да је то и социјална димензија наше припремне наставе. Примат ће имати и ученици из социјално угрожених породица тако да ћемо поводом тога контактирати и Центар за социјални рад. Наравно, приступ овом имају сви који желе да се на овај начин припреме за упис на факултете ““ рекао је Александар Ковачевић, директор Волонтерског центра Шабац.
Заинтересовани средњошколци своје податке ““ име, презиме, мејл, телефон и листу изабраних предмета, могу послати на е-маил адресу: волонтерскицентарсабацЖгмаил.цом до 5. маја. Све додатне информације могу се добити на тел. 063/ 72 70 420.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa