Инфо

16. април 2015.16. апр 2015.
И НОВА СТРАНКА НА МИТИНГУ

ПРОТИВ МРАКА

За 25. април у 17 часова на Тргу Републике у Београду, заказан је велики митинг у организацији Демократске странке на којем ће учествовати и НОВА странка.
Овај митинг представља почетак дугачке и мукотрпне кампање у борби против владавине мрака и политичког терора који над својим неистомишљеницима спроводи власт Српске напредне странке.
Крајем ове, а најкасније почетком 2016. године Србија улази у циклус избора на свим нивоима, почев од локалних и покрајинских.
Локални избори представљају прву прилику да се одлучно и недвосмислено обрачунамо са влашћу која својом неодговорном политиком и делањем нарушава углед и будићност Србије али и безбедност и егзистенцију сваког њеног становника.
Време је да одлучно и сложно устанемо и гласно кажемо да нам је доста такве власти, лажљиве и неспособне и да смо спремни да узмемо судбину у своје руке!
Превоз на митинг организован је аутобусима, а сви заинтересовани треба да се јаве на телефоне организационог одбора 063/326792 Симић, 065/3758822 Јеринић, 066/005803 Петровић.
Градски одбор НОВЕ странке Шабац позива све чланове, симпатизере и опозиционо и продемократски настројне грађане, понижене и љуте, да нам се 25. априла придружите и гласно кажете ДОСТА!
Градски одбор НОВЕ странке Шабац

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa