Инфо

16. април 2015.16. апр 2015.
ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА - ЛЕВИЦА ЗА НОВО ДОБА

НОВО РУКОВОДСТВО

Протекле суботе, 18. априла на дан пробијања Сремског фронта, у сали Народног универзитета у Шапцу, одражана је изборна скупштина Градског одбора Покрета социјалиста Шабац
У присуству бројних гостију и медија, изабрано је ново председништво овог покрета. Изборном скупштином председавао је Златан Којић, координатор Покрета социјалиста за Мачвански округ. За председника Градског одбора Покрета социјалиста Шабац, изабран је Небојша Лазић, а за секретара Зоран Здравковић. На место потпредседника изабрани су Драган Живковић и Срђан Ненадовић.
Председник Градског одбора Покрета социјалиста Шабац, Небојша Лазић је истакао да је за нама тешка година, и да ће борба за права и живот радника бити још интензивнија јер народ нас тера на то:
-До промене неће доћи тако што ћемо само променити онога који управља. Већ ће до промене доћи тако што ћемо променити начин на који се управља. Али до промене мора доћи и у односу грађана према друштву, односно једни према другима. Када нам је уведен капитализам, постали смо скуп појединаца, гомила у којој свако размишља о себи и сопственим потребама. Уместо друштвеног интереса завладала је себичност. Наша дужност и обавеза наше генерације је, да на рушевинама претходних система и владара, направимо друштво по мери човека и породице, рекао је Лазић.
Окупљеним делегатима и гостима обратили су се и Ђорђе Комленски, генерални секретар Покрета социјалиста, Душан Петровић саветник министра Александра Вулина, као и координатор СНС Гордана Љубичић. Конференцији су присуствовали представници коалиционих партнера, Српске Напредне Странке и Нове Србије, представници синдиката, као и медији.
Милош Димић

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa