Инфо

16. април 2015.16. апр 2015.
ВеЧе хумора и сатире са Александром ЧотриЋем

ДОБРЕ ВИБРАЦИЈЕ

Народна библиотека „Јанко Веселиновић“ из Богатића организовала је „Вече хумора и сатире“ уз дружење са познатим афористичарем Александром Чотрићем
Александар Чотрић, дипломирани правник и народни посланик, сатиром је почео да се бави још као средњошколац, па би се могло рећи да је већ одавно апсолвирао све наше прилике и неприлике. У прилог томе говоре и четири објављене књиге афоризама, бројне антологије у којима је заступљен, много награда које је добио за афоризам, а 2004. године и за кратке приче. Сарадник је неколико новина и часописа у земљи и иностранству. Његови афоризми су превођени на тринаест језика.
Читалачкој публици у Богатићу представио је део свог опуса, као и књигу „Добре вибрације“ - афоризми о женама и мушкарцима. Књижевни опус Александра Чотрића последњих година добија нови ток, откада су се, између осталих, у седишту његовог интересовања нашли и афоризми посвећени жени и мушкарцу, сагледани из перспективе савременог начина живота.
Књига афоризама „Добре вибрације“ је инспирација сваком за сопствена трагања и размишљања о свакодневици и односима у породици и друштву.
Интернет презентација општине Б&

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa