Инфо

13. мај 2010.13. мај 2010.
ПРИБОЈ: ФАП - МАЧВА 1:0 (0:0)

НЕСАВЛАДИВИ ДИВАЦ

Голман Дивац и судија Трифуновић прекинули Мачвину победоносну серију.
Само бод разлике у односу на Крагујевчане
Прибој, 08.05.2010.године, стадион: Спортског центра, гледалаца: 500, стрелац: Рамиз Лукивац у 59. минуту за ФАП, жути каратони: Шалипур (71. мин.) за ФАП
и Протић (69. мин.) и Крмар (71. мин.) за “Мачву“.
МАЧВА: Будаковић, Ристивојевић, Протић, Пејовић, Лазић, Ђукановић, Гаврић (од 71. минута Димитријевић), Самуровић, Крмар, Максимовић, Живановић (од 65. минута Вукојевић).
После девет узастопних победа „Мачвин“ крчаг је пукао у Прибоју. И поред велике важности ове утакмице за оба тима, „Мачви“ у борби за прво место, а „ФАП“-у у борби за опстанак утакмица није успела да заинтересује већи број гледалаца у Прибоју. “Мачва“ је наступила у свом стандардном саставу, са изузетком изостанка повређеног Тајдића на десном беку.
Прво полувреме је протекло у равноправној игри у којој су играчи оба тима пропустили по једну изванредну шансу (за “Мачву“ Гаврић у 31. минуту.)
На почетку другог полувремена, најпре је голман „Мачве“ Будаковић одбранио траљав шут главом Лутовца упућен са десетак метара после центаршута са леве стране, да би голман ФАП-а, Дивац, изванредно одбранио шут Крмара са десетак метара искоса са десне стране.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa