Инфо

23. април 2015.23. апр 2015.
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКА СТРАНКА

ГОДИНУ ДАНА ВЛАДЕ, 12 НЕИСПУЊЕНИХ ОБЕЋАЊА

Социјалдемократска странка ће на годишњицу формирања Владе, 27. априла, разговарати са грађанима Србије о неиспуњеним обећањима Владе. Акција ће на дан годишњице Владе почети у “5 до 12.“ Функционери СДС ће у акцији “12 месеци Владе, 12 неиспуњених обећања“ са грађанима разговарати о последицама неиспуњавања обећања Владе, пропуштеним приликама и актуелној ситуацији у Србији у свим кључним областима. Социјалдемократска странка ће такође представити наше предлоге за решења кључних проблема, на којима су радили наши експерти из свих области.
О неиспуњеним обећањима Владе, говорићемо испуњавајући обећање да ћемо као опозициона Странка критиковати лоше потезе Владе, а подржавати добре. Нажалост, након годину дана ове владе резултати њеног рада су, углавном, само за оштру критику. Такође смо обећали грађанима да ћемо бити опозиција која ће за оно што критикује нудити и решења, а не само бесмислене медијске нападе од којих грађани немају никакве користи. Своје обећање ћемо испунити и 27. априла, када ћемо разговарати са грађанима Шапца , управо о неиспуњеним обећањима и реалном стању у коме се Србија налази, а које се драстично разликује од онога што им се представља у медијима.
Грађанима Шапца и целе Србије је потребан излазак из бајки које се пласирају у медијима, суочавање са истином и конкретна решења. Одговор на лоше стање у земљи је комуникација са грађанима ван контролисаних медијских садржаја и одржива решења, а не узалудно трошење националне енергије на митинзима и контрамитинзима којима се Србија враћа у атмосферу деведесетих, а не решева ниједан проблем. Зато позивамо грађане Шапца да присуствују нашој акцији која ће се одржати у симболичних “5 до 12“ часова испред старе Робне куће и дају предност конструктивним решењима и дијалогу, уместо митингашењу зарад власти, које прети да уназади наше друштво и поништи сав напредак који смо остварили у претходној деценији.

Најновији број

23. септембар 2021.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa