Инфо

23. април 2015.23. апр 2015.
ГРАДСКИ ОДБОР ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ СРБИЈЕ

УКАЗУЈУ НА ГРЕШКЕ ВЛАДЕ

Привремени одбор Демократске странке Србије у уторак је на штанду испред Робне куће делио летке и разговарао са грађанима поводом годишњице формирања републичке Владе. Председник Привременог одбора, др Александар Павловић, истакао је да народ све теже живи.
-Премијер Александар Вучић каже да више нико не помиње банкрот државе, али зато Влада помиње банкрот народа, односно лични банкрот грађана. ДСС, по ко зна који пут, указује на погубне последице власти, не само Српске напредне странке, него и Социјалистичке партије Србије, која такође саучествује у свему ономе што нарушава државни интегритет Србије и упропашћује народ у сваком погледу, рекао је Павловић.
Према Павловићевим речима, код народа се примећује апатија и безнађе. Истакао је да је ДСС једина национално одговорна и државотворна странка и да поред тога што указују на лоше резулатате рада Владе, они имају своја решења и кадрове.
Као неке од највећих замерки актуелној Влади ДСС наводи смањење плата и пензија, уништавање села и пољопривреде, одрицања од Косова и Метохије, распродају Србије и слично. Павловић је подсети да је у време када је Војислав Коштуница био на власти купљен “Телеком“ Републике Српске, док се сада припрема продаја “Телекома“ Србија и “Аеродрома Београд“.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa