Инфо

23. април 2015.23. апр 2015.
АТЛЕТИКА: СПРИНТ БОГАТИЋ

ТРКА ЗА ПАМЋЕЊЕ

У Сремској Митровици одржан је традиционални Пролећни митинг пријатељства у организацији Атлетског клуба Срем по лепом времену и идеалним условима за добре резултате. Атлетичари ,,Спринта“™“™ освојили су 13 медаља, од чега пет златних, шест сребрних и две бронзане и четврто место у конкуренцији 23 клуба из целе Србије. Посебно место митинга је заузела трка на 300 метара ван конкуренције у којој су сви такмичари клуба Спринт остварили личне рекорде. Највише радује напредак Филипа Јевтића за више од секунде (36.26), али пре свега врло добра трка Александра Грновића само недељу дана после припрема у Крагујевцу. Одлични су били Милош Јокић са 37.52 и Милош Петрић са 37.59, као и Милан Чајић (39.22).
У женској трци ван конкуренције, сјајно је трчала Глигорић Зорица са резултатом нешто слабијим од 40 секунди, чиме су Зорица и Александар направили највредније резултате у Србији ове године на 300 метара. Златне медаље за клуб су освојили Кристина Петровић са личним у скоку увис (145), Немања Мишић у бацању вортеџа (50.01), Мина Јевтић у скоку удаљ, Михаило Живковић у бацању кугле и Милош Ердевички у бацању вортеџа. Сребрни су били Вељко Росић у даљу и вортеџу, Никола Росић у бацању вортеџа и вису, Милан Којић у скоку увис и Јована Берић у бацању вортеџа. Јована Рокић је била трећа у бацању кугле, а Немања Мишић у бацању вортеџа.
Следећа такмичења за старије категорије су Митинг за јуниоре у Сремској Митровици трећег маја и Мађар Со у Сенти, деветог маја.
-Млађе категорије ће у сарадњи са активима професора физичког васпитања и директорима својих школа учествовати у такмичењима међуопштинског, окружног и републичког нивоа, изјавио је поносни тренер Иван Ђинић.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa