Инфо

30. април 2015.30. апр 2015.
У МЕСНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ ЖИКА ПОПОВИЋ

ПРВОМАЈСКО ГАЂАЊЕ ПИКАДА

Поводом Првомајских празника Месна заједница “Жика Поповић“ организовала је прошле суботе рекреативно аматерско такмичење у пикаду. За прва три места у обе конкуренције, ако и екипно, додељене су дипломе.
Победник у мушкој конкуренцији био је Милан Малишић, а у женској Олгица Пантелић. Екипно прво место освојила је екипа домаћина, МЗ “Жика Поповић“. Учествовали су такмичари из свих градских месних заједница, њих укупно 21. Број гледалаца био је знатно већи.
Такмичење у пикаду била је још једна од активности које ова МЗ приређује за своје грађане. Поред оваквих рекреативно-забавних садржаја не запостављају се ни озбиљније теме. Од 30. марта организује се и бесплатна припремна настава за малу матуру за ученике осмих разреда.
-Деци је омогућен рад са еминентним наставницима из математике, српског и осталих предмета. Одзив је солидан, а сви који желе могу се и даље пријавити. Трудимо се да што више учинимо за све наше становнике, али нам је посебно задовољство када можемо да изађемо у сусрет најмлађима, истиче председник Савета МЗ, Јован Радишић.
Настава се организује уторком и четвртком у просторијама Месне заједнице. Часови ће се одржавати до 15. јуна.
М.М.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa