Инфо

30. април 2015.30. апр 2015.
ПОЧИЊЕ СА РАДОМ „Национална Школа бокса“

ШКОЛА БУДУЋИХ ШАМПИОНА

Некадашњи капитен боксерске репрезентације Србије Љубомир Марјановић покреће сопствену школу племените вештине. У „Националној школи бокса“ биће места за талентовану децу и омладинце, који неће плаћати тренинге, али и за рекреативце. Вишеструки првак Србије очекује да школа у сали боксерског клуба „Мачва“ на Старом граду почне са радом почетком јуна.
- Одлучио сам се на оснивање „Националне школе бокса“ у договору са другарима из боксерске репрезентације Србије од којих су неки већ основали сличне школе. Пројекти се одвијају уз подршку Министарства спорта, где је за координацију задужен државни секретар Ненада Боровчанина, наш некадашњи успешни боксер и друг из репрезентације. Бокс је нажалост већ дуго у резултатској и такмичарској кризи, те на овај начин желимо да променимо такво стање и да помогнемо у опоравку нашег трофејног спорта. Циљ нам је да омасовимо бокс, уз подршку стручних тренера који иза себе имају успешне резултате у својим каријерама. У самој школи ће се одвијати тренизни за децу узраста од 6 до 16 година, који ће бити бесплатни, а школу бокса ће моћи да похађају и рекреативци свих старосних категорија. Надам се да ће „Национална школа бокса“ допринети извлачењу из кризе боксерског спорта. Тог циља сам се прихватио зато што волим бокс у ком сам цео живот, и што искрено желим да се племенита вештина врати на стазе старе славе, каже Љуба Марјановић.
Млади који буду похађали „Националну школу бокса Љуба Марјановић“ у такмичарским мечевима наступаће за Боксерски клуб „Мачва“.
М.С.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa