Инфо

30. април 2015.30. апр 2015.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ДОМ ЗДРАВЉА

ДОМ ЗДРАВЉА ОБРАДОВИЋУ

У склопу промена у општини Владимирци на чело Дома здравља постављен је стоматолог Дејан Обрадовић који се вратио из Београда у Владимирце, како каже да то буде ли по његовом и остане.
- Ово је простор који волим, а посао сматрам колико год тешким и изазовом да га унапредим. Латио сам се много врелог кромпира али тим пре ћу истрајати, будите у то сигурни, уз смех каже Обрадовић и додаје.
- Овде сам био око шест година а тада је моја служба била најбоља у региону па се надам да ћемо и сада као Дом здравља бити ту негде. Пацијенти су нам мерило свега и ту ћемо учинити све да их увек испоштујемо.
У раду морам истаћи помоћ коју ми подршком пружа председник општине. Наравно није лако пошто имамо и мањак радне снаге од лекара до ложача, али анимирањем људи премостићемо и тај проблем, убеђен је Обрадовић.
Има Дејан Обрадовић и аргумент у борби за бољитак.
- Има доста младих и са тим полетом ићи ћемо много брже до циља, ради се ефикасно и максимално и колико год можемо све ћемо урадити максимално јер пацијент мора бити задовољан, а старе грешке никада више поновити, обећава Обрадовић.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa