Инфо

7. мај 2015.7. мај 2015.
РEКОНСТРУИСАН МОСТ У НАСЕЉУ КУРТОВАЧА У МАЈУРУ

РЕШЕН ПРОБЛЕМ

Реконструкција моста који води ка атарском путу у насељу Куртовача у Мајуру, приведена је крају. Према речима мештана овог приградског насеља, мост је последњи пут саниран 1992. године. Радовима је прошлог уторка присуствовао градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, који је у разговору са становницима Мајура поновио да је задатак Градске управе да решава проблеме грађана без обзира у ком делу града живе.
- Почели смо чишћење каналске и ширење водоводне и канализационе мреже у Мајуру, уређујемо центар насеља, а данас завршавамо реконструкцију моста у делу Куртовача. Мост на каналу обезбеђује приступачност на више од 200 хектара пољопривредног земљишта. Наш задатак је да свим грађанима Шапца обезбедимо добре услове живота, поручио је градоначелник Зеленовић.
Он је уједно позвао представнике Српске напредне странке да се баве великим темама као што су изградња насипа на Чеврнтији и аутопута, а не пословима који су у надлежности Града.
Мештани овог дела Мајура похвалили су напоре локалне самоуправе да обезбеди бољи приступ ораницама.
- Захвални смо градоначелнику и Дирекцији за путеве који су изашли у сусрет нашем захтеву и средили мост који много значи свим мештанима овог дела Мајура, али и становницима околних села који имају њиве у овом делу. То се односи на пољопривреднике из Штитара, Грушића, Слепчевића и Богатића, навео је Зоран Јелић, мештанин Мајура.
Вредност инвестиције је 600 хиљада динара, а радови се завршавају пре предвиђеног рока. Према речима Миодрага Филиповића, директора Дирекције за путеве, грађани овог дела Мајура већ прикљупљају новац за асфалтирање улице.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa