Инфо

7. мај 2015.7. мај 2015.
КОНФЕРЕНЦИЈА ГРАДСКОГ ОДБОРА СНС

БАЦАЊЕ ПРАШИНЕ У ОЧИ

На конференцији за штампу, одржаној у среду, посланици Српске напредне странке су одговорили на оптужбе које је на рачун ове партије, дан раније, изнео градоначелник Шапца Небојша Зеленовић. Према речима Бобана Бирманчевића, СНС је одговорна странка која испуњава своја обећања. На првом месту, обећан је пружни прелаз у центру Мајура.
- Оно што СНС обећа то и учини. Пруга Шабац ““ Лозница ““ Бања Ковиљача завршена је 1910. године. Ни после 105 година пружни прелаз у центру Мајура није урађен. Обећаван је 15 година, али људи који су на власти у Шапцу га нису урадили и неће никада, рекао је Бирманчевић.
Дата је реч и да ће бити реконструисан пут који води од Обилазног до центра Мајура, који ће бити финансиран од стране Министарства саобраћаја. Бирманчевић каже да ће све то бити готово до почетка јуна.
Александар Перановић је истакао да желе да покажу грађанима да постоји и један други Шабац. Навео је да они доносе пројекте са Републичког нивоа и да хоће да буду сервис народа.
- Сведоци смо последњих месеци да трчкарања градоначелника од откривања биста до “каналчића“. Тиме жели да представи да нешто ради, али то је бацање прашине у очи грађанима. Посао градоначелника није такав. Избори у Мајуру су грађански и градоначелник тамо не би требао да представља своју странку, био је категоричан Перановић.
Назвао је бахатим то што се улазак на станицу за откуп јагода и малина, коју је изградила локална самоуправа, не наплаћује и поставио питање чијим новцем је то финансирано. Такође је додао да су све фирме у граду уништене и да се на евиденцији Бироа налази 18.600 незапослених. Перановић је изразио и бојазан да са новим италијанским инвеститором “Камоцијем“ не буде исто као и пре неколико година са “Даниелијем“ и “Весковинијем“.
Додато је и да ће пут у Криваји, чију је изградњу обећала министарка Зорана Михајловић, бити урађен.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa