Инфо

7. мај 2015.7. мај 2015.
ЛЕТЊЕ ШКОЛИЦЕ КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА МЛАДЕ

ПОЗИВ ЗА ПРЕДАВАЧЕ

Канцеларија за младе града Шапца организује Летње школице које ће се одржавати у периоду од почетка јула до краја августа 2015. године.
Остваривши велики углед међу младима, Канцеларија за младе града Шапца и ове године жели да окупи стручни тим предавача који ће у сарадњи са Канцеларијом и овога лета привући младе својим разноврсним програмом. Школице ће бити фокусиране на културу, спорт, науку, уметност, медицину, технику, креативне радионице и језике.
Конкурс за предаваче се отвара 15. маја и траје до 01. јуна. На њега се могу пријавити сви заинтересовани предавачи из наведених области. Од прошле године отворена је могућност и за предлоге са сеоског подручја. Кандидати свој предлог за Летње школице треба да доставе до 01. јуна на имејл Канцеларије за младе сабацyоутхЖгмаил.цом или лично.
У предлогу за Летње школице обавезно доставите личне податке (име, презиме и контакт телефон), а од вас се очекује да покажете креативност и на тај начин осмислите школицу коју ће наши најмлађи са задовољством похађати. Предлог летње школице мора да има детаљан план и опис радионице, материјал који је неопходан за несметано извођење током свих планираних часова и узрасну групу којој је намењена.
Ове године биће потребно да се наведе број полазника за који је предвиђена летња школица, како би били обезбеђени што боље услови за адекватно праћење и учешће у раду.
Одабир предлога летњих школица вршиће комисија која ће бити састављена од стручних сарадника испред Канцеларије за младе. Након рока за пријаву, комисија ће у року од 14 дана објавити летње школице које ће бити ове године на програму. Све летње школице ће бити бесплатне за полазнике, као што је то и до сад било у пракси.
Више информација о конкурсу ЗА ЛЕТЊЕ ШКОЛИЦЕ можете добити на адреси Канцеларије за младе, Господар Јевремова 12 или путем телефона 015/ 314- 031, 064/ 648-3997.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa