Инфо

7. мај 2015.7. мај 2015.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: РАДОВИ НА УЛИЦИ БИБЕ КАРАНОВИЋ

ДЕЦЕНИЈСКИ ПРОБЛЕМ


Улица Бибе Карановић у време већих падавина постајала је поток и доносила силне главобоље грађанима. Локална самоуправа је по речима помоћника председника општине Рада Ковачевића узела ствар у своје руке и без политичих предзнака решава обиман посао. Дирекција за путеве општине латила се великог посла.
- На задовољство грађана ради се на решавању деценијског проблема који је био непремостив а сада је извесно у фази решавања. Ми у овом послу желимо испоштовати све који су били угрожени па уз ову улицу копају се и канали који су доносили сличне проблеме у кишним непогодама а по завршетку тендера насипаће се и сеоски путеви каменом.
Битно је рећи да ће све бити за разлику од претходног периода транспарентно, додаје Ковачевић и са задовољством да радом следе потезе свог председника странке СНС али и председника Владе која брине о Србији Александра Вучића, каже Ковачевић.
У обимном послу који Дирекцију очекује али и остале битне службе радиће се ни по бабу ни по стричевима што ће бити гесло ове поставке која Владимирце мора извести из проблема у којима су добро били, закључује Ковачевић.
С.К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa