Инфо

7. мај 2015.7. мај 2015.
ПРОТЕКЛОГ ВИКЕНДА У КОЦЕЉЕВИ

ОСМО ДРУЖЕЊЕ БАЈКЕРА


Током викенда у организацији мото клуба “Гоод боyс“ у Коцељеви је одржан осми мото скуп. Кроз камп је прошло више од 400 мотора као и преко хиљаду и по посетилаца.
Осим из Шапца, Ваљева, Уба и Осечине, домаћини су угостили и бајкере са Златибора, из Ужица, Пожеге, Обреновца, Шида, Руме, Инђије, Лешнице, Бање Ковиљаче, Чачка, Лесковца, Велике Плане, Сремске Митровице, Петровца на Млави, Љига, Пећинаца, Зворника, из Српског Сарајева, Бијељине, Ћуприје, Лајковца, Земуна...
У оквиру мото скупа организован је излет љубитеља двоточкаша до манастира Каона, затим улични дефиле, игре у кампу као и концерти, најпре шабачког бенда “Предигра“ који је и ове године одушевио присутне а потом и групе “Освајачи“.
Организатори истичу да су задовољни како посетом тако и због чињенице да је све протекло у најбољем реду, без икаквих инцидентних ситуација. Напомињу да велику захвалност за успех ове манифестације и добру организацију дугују првенствено коцељевачкој општини која је генерални покровитељ скупа, али и бројним спонзорима и надају се да ће, како кажу, време послужити и наредне године те да ће посетилаца бити још више.
В. Бошковић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa