Инфо

7. мај 2015.7. мај 2015.
ГИМНАЗИЈАЛЦИ ПОНОВО УСПЕШНИ

НАГРАДЕ ЗА НАЈБОЉЕ

После недавног успеха на Републичком такмичењу из физике шабачки гимназијалци и њихови професори поново имају разлога за славље. На Српској физичкој олимпијади, одржаној прошлог викенда, Шабачку гимназију представљали су матуранти Катарина Станковић, Младен Самарџић и Радоица Драшкић. Треће место припало је Младену Самарџићу, док се освајањем другог места Радоица Драшкић изборио за учешће на Међународној физичкој олимпијади која ће бити одржана у Индији. За успех ученика заслужне су и професорке Јасмина Ђокић Јовановић и Снежана Вуковац.
Освајањем две друге и две треће награде на Републичком такмичењу из историје ученици Шабачке гимназије показали су да им и друштвене науке одлично иду. Ученицима првог и другог разреда Стефану Јездићу и Милици Бркић припало је друго место, док су ученици другог и трећег разреда Дејан Петрушић и Невена Вилотић били трећи. Успех постигнут уз свесрдну помоћ професора Душана Јовановића и Зорана Богдановића.
И на Књижевној олимпијади у Сремским Карловцима било је весело. Освајањем трећег места Невена Антић, ученица првог разреда, обрадовала је како свог професора ментора Страхињу Полића тако и све у Шабачкој гимназији.

О. Г.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa