Инфо

7. мај 2015.7. мај 2015.
„СТОЈАНОВЦИ“ У КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ

ПРОЛЕЋНА ПРИНЦЕЗА И ШУМСКИ ДРУГАРИ

У Културном центру, 30. маја, ученици ИИ разреда ОШ „Стојан Новаковић“ Летњиковац извели су представу „Пролећна принцеза и њени шумски другари“. Занимљивом сценографијом, костимима и изузетним драмским умећем, уз песме и игру, ученици из „Стојанове“ школе задобили су симпатије препуне сале Културног центра. Необично представљен живот у шуми и нестрпљиво ишчекивање пролећне принцезе која носи живот и радост у шумско царство. Истакнута порука пријатељства, слоге, оданости и узајамне љубави и поштовања у шумској заједници.
Заслужни за овако лепо и поучно дружење били су учитељи Бранка Ђуповац, Драган Митрић и Милица Симић, наставница верске наставе Милица Симић, творац бајке, Николина Миајловић (наратор), Леа Сибинчић и Емилија Ракић (принцеза), Андреј Лазић (зека), Марко Ракић (меда), Ана Јовановић (Сунце), Огњен Тодоровић (вук), Софија Ракић и Јован Продановић (облаци).
Ученици ИИ3 извели су кореографију уз динамичну и веселу песму „Пролеће“ и исказали свој таленат за ритмику и плес. Читав програм пропратио је хор ученика ИИ разреда који је бројао 42 ученика, који су својим гласом, веселим, раздраганим пролећним песмама употпунили ову незаборавну пролећну забаву уз чаробни шумски свет и њихову пролећну принцезу.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa