Инфо

7. мај 2015.7. мај 2015.
ПУПС ПАРТИЈА УЈЕДИЊЕНИХ ПЕНЗИОНЕРА СРБИЈЕ, ГРАДСКИ ОДБОР ШАБАЦ, ПАРТИЈА ЧАСНИХ НАМЕРА

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Партија уједињених пензионера Србије-ПУПС, у „Сава центру“ у Београду имала је у недељу, 10. маја свечаност поводом десетогодишњице рада и постојања. Свечаности су присуствовали и премијер Србије Александар Вучић, и лидери ужих коалиционих партнера, председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић и председник Јединствене Србије Драган Марковић-Палма.
После свечаности, на којој су говорили гости, председник ПУПС Милан Кркобабић одржао је редовну седницу Главног одбора, на којој је учествовало 195 чланова из целе Србије. Председник Кркобабић истакао је да је ПУПС, са 12 посланика, по снази четврта политичка странка у Скупштини Србије и представља озбиљну државотворну политичку партију, која има снажан утицај на спровођење започетих економских и привредних реформи.
ПУПС није у Влади Србије и нема ни једног министра нити помоћника, нема државне секретаре, па чак ни једног важнијег чиновника у државној Управи, али пуним капацитетом подржава реформе које ће ускоро земљу извући из дубоке кризе. Томе је свој снажан допринос дало и 780.000 пензионера којима су умањене зарађене пензије, али због тога ПУПС није и неће тужити Државу, јер пензионери који су деценијама својим самопрегорним радом афирмисали све њене вредности, први су прихватили да јој у одсудним тренуцима још једном, својим одрицањем, помогну у опоравку ради младе генерације. Зато је, управо, Премијер обећао да ће пензије до краја мандата ове Владе бити веће него икада, а до краја ове године нешто и повећане.
Два дана пре свечаности у „Сава центру“, у петак, Градски одбор ПУПС Шабац одржао је своју седницу, такође поводом десетогодишњице формирања ове Партије, која у Шапцу свакодневно јача добровољним уласком нових чланова у њене редове. Наравно, највише је младих пензионера.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa