Инфо

7. мај 2015.7. мај 2015.
ОКРУЖНО ПРВЕНСТВО У АТЛЕТИЦИ

НАЈМАСОВНИЈЕ ТАКМИЧЕЊЕ ДО САДА

Шабац је прошле недеље био домаћин градског и окружног школског првенства у атлетици. На такмичењу, одржаном на Градском стадиону, учествовали су ученици десет основних и шест средњих школа. Организатори, представници Спортског савеза Шапца, задовољни су бројем учесника, квалитетом такмичара и оствареним резултатима.
- Организовали смо заједничко градско и окружно такмичење у атлетици. Учествовало је укупно 16 школа са подручја округа, и ово је најмасовније школско атлетско такмичење у последњих 15 година. На првенству је учествовало и осморо јуниорских репрезентативаца, који су допринели квалитету самог такмичења. Веома смо задовољни одзивом ученика и оствареним резултатима, навео је координатор Спортског савеза Шапца задужен за школски спорт, Слободан Мијаиловић.
Једна од јуниорских репрезентативки Србије која је учествовала на првенству је и Јагода Зечевић, која са такмичења носи позитивне утиске.
- Наступала сам за своју, Медицинску школу, што ме чини веома поносном. Такмичила сам се у трци на 400 метара, која није моја дисциплина, али сам у сваком случају уживала у томе што сам учествовала на овом првенству.

М.С.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa