Инфо

7. мај 2015.7. мај 2015.
РК “МЕДИЦИНАР“

БОРБА ЗА ЕВРОПУ СЕ НАСТАВЉА

ЖРК “Јуниор“ - ЖРК “Медицинар“ 25:26 (13:12)
У важној утакмици за шабачку екипу, где су бодови можда пресудили у пласману за Европско учешће, остварена је вредна победа.
Иако је “Медицинар“ наступио врло ослабљен неиграњем Ане Радовић и брзом повредом искусне Јовић, победа је у толико вреднија. Играло се малте не целу утакмицу резултатски изједначено, али су у одлучујућим моментина Шапчанке биле присебније и одлучније. Екипу су до победе водиле на голу Селенићева и врло ефикасне у нападу Враголић, Нинковић, Стојковић, док су и остале играчице дале свој пун допринос победи.
- Иако смо у овој утакмици наступали некомплетни због повреда две играчице, остатак екипе је феноменално извршио све договорено на самом терену, каже стратег “Медицинара“ магистар Александар Савић.
ЖРК “Медицинар“: Дукић, Враголић 7, И. Ручнов, Н. Васиљевић 2, Милошевић 3, Белушевић, Мијаиловић, А. Ручнов 3, Д. Васиљевић, Селенић, Јовић, Митровић, Нинковић 6, Стојковић 5.
Следећи, задњи сусрет у оквиру супер лиге Србије Шапчанке играју највероватније у петак 15.05.2015. у хали Гимназије против екипе “Железничара“ из Инђије са почетком у 20,30 часова.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa