Инфо

7. мај 2015.7. мај 2015.

СИГУРНИ У ДЕРБИЈУ

ФК „Раднички шабачки“ ““ ФК „Будућност“ 3:0 (1:0)
свему судећи, дефинитивно избацио јесењег првака из борбе за пласман у виши ранг. У дербију овог кола, али и једном од дербија првенства, Шапчани су убедљиво савладали „Будућност“ из Змињака, пред рекордном посетом на терену СРЦ „Зорка“ у овој сезони.
Иако је тријумф више требао гостима, од првог звиждука, Шапчани су кренули у офанзиву, док су гости тражили начин да се одбране, док је напад био у потпуно другом плану. Припретио је у неколико наврата „Раднички“, углавном после прекида, или ударцима са дистанце. Ипак, до промене резултата долази из игре. Један од најбољих актера меча, Александар Пантић одлично продире по левој страни, успева из тешке позиције да упути центаршут, а на другој стативи одлично главом реагује омалени Фирц, шаље лопту у мрежу за 1:0 и велико славље. Нападао је други најстарији шабачки фудбалски клуб и после гола, имао још једну солидну прилику али голова није било до другог дела.
Иницијативу Радничког у другом полувремену, у голове претварају резервисти. Вукашин Лукић и Стајић, шаљу по једном лопту у мрежу за рутинских 3:0.
„Раднички шабачки“ је лидер са 53 бода, „Милиционар“ има 46, а „Будућност“ 44, али и меч више у односу на прва два тима.
Наредног викенда, Шапчани гостују у Бадовинцима, екипи Дрине, у 24. колу Међуопштинске лиге.
С. К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa