Инфо

14. мај 2015.14. мај 2015.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ПРИПРЕМА БАЗЕНА ЗА СЕЗОНУ

БАЗЕН СВЕЧАНО ПРВОГ ЈУНА

Хит прошлогодишње купалишне сезоне, базен у Владимирцима увелико се припрема за овогодишњу сезону. Чишћење је увелико у току и по речима помоћника председника општине Рада Ковачевића биће вишеструко повољнија од прошлогодишње.
- Ове године радници ЈКП “Извор“ ће у радно време очистити базен за само 12.000 динара што је симболично у односу на прошлогодишњих 480.000 динара. Од како је Српска напредна странка у власти тако ће бити на сваком кораку. Има и силних исправки али до почетка сезоне купања све ће бити под конац, задовољан је Ковачевић.
Посетиоци могу очекивати и новине у изгледу и садржају.
- Урадићемо све да останемо хит округа јер овакав објекат завређује пуну пажњу локалне самоуправе. Ту су и цене које ће бити примерене тренутку и џепу грађана и свакако ниже од других па се надамо да ће постати навика овај простор и што већем броју гостију током купалишне сезоне, додаје Ковачевић.
Радови којих ће бити у наредним данима донеће умивен објекат који већ на први поглед плени пажњу. А први купачи могу очекивати освежење првог јуна када почиње сезона купања на базену у Владимирцима. Сви се надају садржајна и са завидним профитом.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa