Инфо

14. мај 2015.14. мај 2015.
МАЛЕ ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ

ПРЕВАЗИЂЕНА ОЧЕКИВАЊА

Мале олимпијске игре, за ученике од првог до трећег разреда основне школе, под покровитељством Савеза за школски спорт Србије, одржане су прошлог четвртка у Хали “Зорка“. Више од 600 учесника учествовало је у манифестацији организованој у оквиру пројекта Расти здраво града Шапца и Спортског савеза Шапца .
-Поносни смо на овај пројекат управо због слике коју шаљемо Србији о Шапцу. Деца развијају здраве стилове живота и спортски дух, што ће им користити у даљем животу. Сигурно ће међу њима бити неких будућих шампиона који ће оправдати епитет да је Шабац град спорта, рекао је заменик градоначелника Немања Пајић, који је отворио Игре.
Бивши рукометаш, а сада председник Спортског савеза Шапца, Веселин Вуковић изразио је мишљење да у том тренутку није било лепше слике од пуне дворане здраве деце која ће бити будућност Србије.
Урош Савић, из Савеза за школски спорт истакао је да су затечени толиким бројем учесника. Захвалио се Шапцу што подржава манифестацију и нада се да ће се из године у годину број деце повећавати.
Савић је навео да све више градова учествује у овом пројекту. Победнике очекује државно првенство у Новом Саду.
М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa