Инфо

28. мај 2015.28. мај 2015.

РАДОВИЋева ОСТАЈЕ У ШАПЦУ

ЖРК “Медицинар“ је у дебитантској сезони такмичења у супер ““ лиги Србије за жене остварио одличан резултат освајањем 7. места. Мало је недостајало па да се Шапчанке домогну “Челенџ купа“ тј. Европског такмичења.
Одмах након завршетка сезоне челни људи у клубу су прионули на посао. Наиме, после одржане Скупштине и седнице Управног одбора заузети су ставови који ће у наредном периоду одредити даљи рад и амбиције клуба.
Једна од одлука а сигурно најважнија, је договор са капитеном Аном Радовић да и у следећој сезони предводи екипу “Медицинара“ у такмичењу супер ““ лиге.
Најбоља изграчица, МВП протеклог првенства, биће сигурно гаранција добрих игара и одличног пласмана у првенству.
Одлична вест је да је и са магистром Александром Савићем постигнут договор да и следеће сезоне предводи шабачку екипу са клупе.
Председник Управног одбора Дејан Павловић за наш лист каже:
- Покушаћемо да за наредну сезону екипу појачамо са 2 ““ 3 квалитетне играчице, које би уз вансеријску Ану Радовић, дале нашој екипи још већу снагу и сигурност. Наше младе играчице су у протеклој сезони стекле одређено искуство, тако да мислим да ће следеће сезоне показати још више. Хоћу да похвалим нашу публику, која нас је по свим статистикама пратила на нашем терену у највећем броју у женској супер ““ лиги. Позивам их да и следеће сезоне буду уз нас, уз обећање да ћемо се трудити да следеће године остваримо још бољи пласман у лиги. Такође, хоћу да се захвалим Градској управи на помоћи у функционисању клуба, уз наду да ћемо и у следећој сезони, када славимо 40 година постојања клуба, добро сарађивати.
Остаје да све ово што су нам рекли из ЖРК “Медицинар“, сачекамо и пропратимо од првог дана припрема које ће почети у августу и кроз такмичење у лиги у сезони 2015/2016.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa