Инфо

4. јун 2015.4. јун 2015.

НОЋ КЊИГЕ У КЊИЖАРИ - ГАЛЕРИЈИ „СОВА“

Као и претходних година и ове ће љубитељи добре књиге имати прилику да стигну до својих омиљених наслова по најповољнијим ценама. „Лагунини“ клубови читалаца и књижаре „Делфи“ отвориће своја врата широм Србије у петак, 12. јуна. Тако ће се и у шабачкој Књижари ““ галерији „Сова“ од 17 часова па до поноћи моћи купити наслови свих жанрова по специјалним попустима.
У току „Ноћи књиге“ члански попусти „Лагуниног клуба читалаца“ и количински попусти неће се сабирати са попустима који за једну књигу износе 25, за две 30, три 35, а четири и више 40 одсто. Страна издања биће снижена за 20 одсто, а наслови осталих издавача до двадесет одсто.
Празник књиге уз коју они најупорнији остају будни и током целе године Издавачка кућа „Лагуна“ увеличаће и великим светским хитовима. Међу њима је и најновија, богато илустрована књига „Свет леда и ватре“ Џорџа Р. Р. Мартина, писца светског бестселер серијала епске фантастике по којем је снимљени и пети циклус серије „Игра престола“. Класик америчке књижевности „Убити птицу ругалицу“ Харпера Лија појавиће се у новом преводу Марка Младеновића, док ће домаћа књижевност у „Ноћи књиге“ бити богатија за нови роман Драгана Великића „Иследник“ и Вање Булића „Теслина пошиљка“.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa