Инфо

11. јун 2015.11. јун 2015.
НАСТАВЉЕНА АКЦИЈА „КАРАВАН ЗДРАВЉА“

БЕСПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ У ШТИТАРУ

Акција шабачког Дома здравља настављена је прошлог четвртка у Штитару
Прилику да провери здравствено стање прошлог четвртка искористило је више од 40 житеља Штитара. С обзиром да ово село нема амбуланту, могућност бесплатних прегледа, без обзира на то да ли имају оверене здравствене књижице или не, им много значи.
- Мислим да су овакве акције веома важне, посебно нама на селу. Велики број заинтересованих то доказује. На овај начин могу да провере своје здравље, а најважније је што то могу да ураде и они који немају оверену здравствену књижицу, јер они и немају других могућности. Захвални смо свима који су организовали ове прегледе, лекарима и сестрама, и надам се да ће се нешто овако корисно и добро и наставити, навела је Рада Гајић из Штитара.
Попут посета сеоским срединама у Поцерини, „Караван здравља“ је наишао и на више него позитивне реакције мештана Штитара.
- Веома ми је драго што је и ова акција изазвала велико интересовање и што је и данас обављен велики број прегледа. Наравно, да је за то важна добра организација акције и велико ангажовање запослених у Дому здравља Шабац. Оваквим акцијама показујемо и одговорност и верујем потврђујемо да смо лидер у пружању примарне здравствене заштите, рекао је прим. др Мирослав Поповић, директор Дома здравља Шабац.
Акција Караван здравља доказује спремност Дома здравља да пружи квалитетну и безбедну здравствену заштиту у сваком нашем селу. На тај начин јачамо превентивну улогу и излазимо у сусрет потребама наших суграђана, навела је Наташа Радовановић, члан Градског већа Шапца задужена за рурални развој.
М.С.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa