Инфо

18. јун 2015.18. јун 2015.
Хуманитарни турнир у малом фудбалу

Фудбал солидарности

Омладина Покрета социјалиста је у току јуна на територији целе Србије организовала хуманитарне турнире у малом фудбалу под називом „Фудбал солидарности ““ Играј и помози“, ради прикупљања новчаних средстава која су уплаћена у Фонд за лечење деце у иностранству.
Тим поводом је и омладина Покрета социјалиста Шабац организовала 20. и 21. јуна хуманитарни турнир у малом фудбалу на терену Спортског друштва „Партизан“ у Шапцу.
Поред екипе Покрета социјалиста , на турниру су учествовали и: СНС Шабац, СНС Мајур, Церски марш, Правни факултет за привреду и правосуђе, Нова Србија, Западна Србија, ЈКП „ Водовод“ и ЈКП „ Стари Град“.
Свака екипа је уплатила по 2.000 динара на рачун Фонда за лечење деце у иностранству. Осим екипа учесница акцији се прикључио и синдикат „Независност“ Телекома Шабац уплативши средства иако нису имали екипу са којом би учествовали на турниру због радних обавеза. Укупно је прикупљено 20.000 динара.
Отварању турнира је присуствовала и извела почасни ударац, народна посланица Горјана Маринковић, члан Покрета социјалиста.
Победник турнира је екипа Нове Србије, која је била боља у финалу од екипе ЈКП „ Стари Град“. На треће место пласирала се екипа СНС Шабац победивши екипу СНС Мајур.
Ово је био други турнир у малом фудбалу који је организовао Покрет социјалиста Шабац. Сва средства прикупљена на прошлогодишњем турниру, донирана су прошлог септембра Основној школи у Миокусу.
Омладина Покрета социјалиста Шабац се захваљује свим учесницима на исказаној солидарности и хуманости, надајући се и будућој сарадњи у сличним манифестацијама.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa