Инфо

18. јун 2015.18. јун 2015.
РЕАГОВАЊА

СМЕЈЕМО СЕ САМИ СЕБИ

У „Гласу Подриња“ огласила се нека ДПС партија или странка, за коју до сада нисам чуо да постоји у Шапцу, својим саопштењем за јавност, под називом „Ријалити за Вучића“.
Пошто политички не припадам ниједној партији ни странци, а стално пратећи политичку ситуацију у земљи, закључујем да је ова странка састављена од „прелетача“, од људи жељних власти, и све тако где би њих довела, ако не на челу државе оно бар на локалном нивоу. Ову странку нисам запазио на последњим изборима. Без намере да некога вређам, тим пре што никога не познајем, ипак, према њиховом статусу у граду са оваквом увредљивом изјавом према свом државном премијеру претерали су. Сигурно они као и ја знају шта је „ријалити“ и да ту нема места за премијера, па су тако увредили не само премијера Вучића већ Србију. Није важно да ли ја подржавам или не Вучића, али њега је изабрало више од милион људи, што није мало за оволику Србију. Свуда где се неко као први међу једнакима изабере сви остали морају да га поштују, док га не промене за законски начин - изборима. Дакле, изабрани премијер је наше оличење свега, какав он таква нација и све нам је такво. То знају и странци па се тако и односе према нама. Ако неко, као сада СДП, омаловажава тако изабраног првог човека увредљивим изразима он баца љагу на све бираче који су гласали за њега. По њима, тако испада, ови бирачи не знају кога и зашто су бирали.
„Глас Подриња“ јесте локално средство информисања али његове текстове читају и други ван овог локала и, као ово саопштење ДПС, трују околину и уносе немир и раздор међу грађанима, све због тога што нека групица људи, у политичкој борби, не успева да наметне себе и своју политичку већину. Лепо би било да се у следећем „Гласу“ исто оваквом изјавом извину читаоцима, због ненамерног вређања премијера.
Стеван Стојановић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa