Инфо

25. јун 2015.25. јун 2015.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ - ОЧЕКИВАЊА НОВОГ ПРЕДСЕДНИКА

БРЖЕ И ВИШЕ

Нови председник општине Владимирци из редова СНС Милорад Милинковић латио се обимног посла у жељи да се све убрза и што пре осети бољитак тврди.
- Путеви нису рађени протекле године и сада уз радове равнања мора се убрзати насипање путева али и крпљење рупа асфалтом. Ту је Дирекција за путеве максимално ангажована. Уз то и Дирекција за пољопривреду ће се бавити путевима и другим текућим активностима покушаће се решити и питање водоснабдевања. Како није у функцији бунар број четири онај са бројем 6 се ради две године и мора се окончати што је пре могуће јер решио би водоснабдевање што је болна тачка у раду и функционисању. Биће ту и других бројних активности што ме је опет определило да се прихватим одговорне функције, каже нови председник општине Владимирци и додаје.
- Базен је био и остао наш адут за лето пошто је само у два дана рада имао око 1.400 купача. Посрећи ли нам се лепо време ето обарања рекорда и већег прилива средстава што није занемариво, укратко своје намере у раду појашњава Милинковић убеђен да ће се све обећано реализовати.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa