Инфо

25. јун 2015.25. јун 2015.
СРЕДЊА ПОЉОПРИВРЕДНА ШКОЛА ОБЕЛЕЖИЛА СВОЈ ДАН

ЗОО ВРТ ЗА СВЕ ШАПЧАНЕ

Средња пољопривредна школа са домом ученика, 24. јуна је прославила 111 година постојања. Пригодан културно ““ уметнички програм припремили су ученици заједно са својим професорима. Након тога, гости, које су између осталих чинили директори других школа и фирми са којима ова образовна установа послује, обишли су мини зоо врт.
Овај, најважнији пројекат урађен у периоду од последњег рођендана, највећи је понос школе. Тренутно се у њему налазе различите украсне птице, козе, зечеви.
-Понудили смо Шапчанима један садржај који до сада нису имали. Уједно, биће побољшана и настава смеру зоо техничара, који имају нови предмет, рад са егзотичним животињама. Претходних годину дана смо још сређивали школу. Сада, поред амбуланте, имамо и ветеринарски кабинет, рекао је директор школе Предраг Савић.
Као планове за предстојећи период наводи сређивање школске економије и изгрању кабинета за анатомију и биологију. Наравно, ту је и проширење зоо врта.
-Идеје се рађају једна за другом. Чекамо да нам са Палића стигну ној, срна и магаре. Размишљамо и о томе да направимо и језеро за лабудове, каже директор, а о томе колико је овај пројекат добар потез, говоре Шапчани, који свакога дана долазе да уживају у понуђеном садржају.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa