Инфо

25. јун 2015.25. јун 2015.
Градски одбор Покрета Социјалиста

ЗНА СЕ КО СУ ШАБАЧКИ СОЦИЈАЛИСТИ

Градски одбор „Покрета социјалиста Шабац“, негодује против изјава које су изнете од стране неких градских одборника, да је неко купио неких 6 људи у градској скупштини, јер би то значило да допуштамо и толеришемо трговину људима, односно робљем. Потпуно је свакоме јасно како неко може да дође у такву заблуду, али не слажемо се из више разлога. Не сматрамо да је у питању трговина људима, јер сматрамо да нико никога није купио у трајно власништво, нити да му је то била жеља ни потреба. Мислимо да властодршцима у Шапцу тих 6 чланова пороте не требају у трајно власништво, јер после локалних избора у току следећих 10 месеци, те особе неће представљати ништа, јер их неће ни бити у Градској скупштини. Не сматрамо ни да су ти људи изнајмљени по потреби, јер би то квалификовало друго кривично дело изнајмљивања тела за нечије ниске побуде. Ни то градским власницима, пардон властима не треба, јер имају сигурну већину и без Зорана Бортића.
Да није жалосно било би смешно
То значи да ово треба само Зорану Бортићу за кога се чује да је избачен из редова социјалиста и да је сад господин Бортић. То значи да себе нуди гратис, док још може да нешто искористи. А користи. Покрет социјалиста у Шапцу не интересује евентуална материјална корист коју господин и његових 5 следбеника може да има. Не, „Покрет социјалиста Шапца“ занима пре свега духовно. А господин Бортић је 30.06.2015. године почео себе и својих 5 следбеника да представља као молим лепо, ни мање ни више него као шабачки социјалисти. „Покрет социјалиста Шапца“ протестује против узурпације такве категорије, као и о даљем блаћењу имена „социјалиста“ које господин Бортић спроводи већ годинама, својим понашањем, а сада када је коначно ампутиран, он се ни мање ни више представља као сви шабачки социјалисти, иако сви знају да он и његових 5 чланова то никако нису. Зна се ко су шабачки социјалисти.
Очекивана победа у Мајуру
На локалним изборима за Савет МЗ Мајур, листа коју је подржавала Српска напредна странка однела је убедљиву победу резултатом 15:0. Са задовољством можемо да кажемо да је један од кандидата на листи и наш члан Бранко Томић који је освојио 1.252 гласа. Конституисањем Савета месне заједнице, Бранко Томић је постао потпредседник Савета МЗ Мајур.
“Непосредно после мог учлањења у Покрет социјалиста, предложен сам за кандидата за Савет МЗ Мајур. Иако сам сматрао да ми је рано за такав корак, председник ГрО ПС Шабац Небојша Лазић ме је разуверио, говоривши ми да имам снагу и да сам прави човек за кампању.
Наша малобројност у односу на СНС у кампањи се уопште није примећивала, јер су се другарице и другови одазивали на сваку акцију у пуном броју, на тим примерима је наше јединство и слога дошло до изражаја.
Мој резултат на изборима није само мој, дугујем га свима у Покрету социјалиста Шабац, јер без њиховог несебичног залагања, овакав успех био би немогућ.
Наставићемо да показујемо нашу снагу и заједништво, до победе!“истиче Томић.
Заједничким радом на терену са коалиционим партнером, успешно смо спровели предизборну кампању. Настављамо успешну сарадњу са њима са жељом да овај успех поновимо и на предстојећим изборима у граду.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa