Инфо

25. јун 2015.25. јун 2015.
ЛИДЕР РАДИКАЛА ПРИСУСТВОВАО СЕДНИЦИ ОКРУЖНОГ ОДБОРА

ПРИПРЕМЕ ЗА ИЗБОРЕ

Лидер Српске радикалне странке др Војислав Шешељ присуствовао је прошле суботе седници Окужног одбора ове партије у Шапцу. Он је том приликом истакао да сви општински и окружни одбори СРС морају много више да раде и да се припремају за предстојеће локалне изборе. Шешељ осим локалних, очекује расписивање и републичких избора, због чега инсистира на јачању страначке инфраструктуре.
- Нисмо у потпуности задовољни стањем у Српској радикалној странци у Шапцу, те предузимамо мере да се то стање што пре поправи. На састанку Окружног одбора смо критиковали појединачне примере нерада, неактивности и неспособности. Тако ћемо наставити и у будућности, јер је наш циљ да стање у странци радикално променимо до септембра, јер се спремамо за локалне и републичке изборе. Јачамо одборе, тако је и на овом састанку за потпредседника Мачванског окружног одбора Српске радикалне странке изабрана др Љиљана Станимировић, која је недавно приступила нашој странци, навео је Шешељ.
Нова потпредседница Окружног одбора СРС др Љиљана Станимировић истакла је да јој именовање представља велику част и да ће се трудити да оправда поверење чланова и председника странке.
- Желим да дам допринос раду Српске радикалне странке, јер су у њеном програму али и практичном деловању, на првом месту Србија, радни човек и напаћени народ. Максимално ћу се трудити да помогнем, како кроз област медицине, тако и као грађанин Србије. Срећна сам и поносна што сам постала члан Српске радикалне странке, а председнику и осталим члановима дугујем неизмерну захвалност што су ме изабрали за потпредседницу Окружног одбора, навела је др Станимировић.
М.Максимовић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa