Инфо

16. јул 2015.16. јул 2015.

РАЗМЕНА ВК “ШАБАЦ“ ““ ВК “СПАРТАК ПРОЗИВКА“, СУБОТИЦА

Отварањем Градског базена у Шапцу, створена је могућност за развој пливачког и ватерполо спорта. После месец дана рада, ватерполисти из ВК “Шабац“, кренули су крупним корацима и за циљ поставили, да се што пре отвори школа ватерпола. Велики базу клуб ће добити уз бесплатне акције “Шабац, Град без непливача“ и тиме отворити ново поглавље у раду са млађим категоријама. Завршетком акције дечаци и девојице који желе да се баве ватерполом, биће прихваћени у школи ватерпола.
- У понедељак 21.07.2015. дечацима из клуба у госте су стигли вршњаци из Суботице. У задњих десет година без базена, нисмио били у могућности да организујемо размене у нашем Граду. Добијањем оваквог објекта отвориле су се нове могућности, а ми као клуб не желимо да губимо ни један тренутак. Организовали смо гостовање ВК “Спартак Прозивка“, те ће дечаци 1999. годиште и млађи у наредна три дана одиграти неколико тренинг утакмица. Надамо се да ће овакав вид сарадње, који се иначе практикује у ватерполу са млађим категоријама, подићи квалитет у раду али и омогућити тренерима усавршавање, наводе у ВК “Шабац“.
Ово је прва размена на новом објекту и већ су направљени преговори са другим клубовима да дођу на тродневну размену где деца бораве у породицама наших чланова. Током летњег периода договорена је размена са ваљевцима и у госте нам стиже екипа ВК “Валис 93“.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa