Инфо

10. јун 2010.10. јун 2010.
ОЧИСТИМО СРБИЈУ У ШАБАЧКОМ КРАЈУ

НАЈБОЉА СЛИКА О НАМА

У великој акцији спремања града организованој прошле суботе поводом Светског дана животне средине учествовало је око 500 волонтера. УС Стеел Шабац је овом приликом донирао 20 клупа, 40 корпи за ђубре и 300 садница за уређење парка на Летњиковцу, у Малој Врањској уклоњена је дивља депонија, док је у Накучанима поред локалног сметлишта чишћено и корито реке Добраве
Уређење шетачке стазе, постављање 20 клупа, 40 корпица за ђубре и садњу 300 садница у летњиковачком парку организовао је УС Стеел Шабац. Према речима Владана Михаиловића, извршног директора за производњу УС Стеел Србија, око 50 радника ове фабрике у Шапцу дало је свој допринос очувању животног простора.
- УС Стеел, као друштвено одговорна компанија већ традиционално подржава акције усмерене ка општем добру, напоменуо је Михаиловић.
Очишћено је и дивље сметлиште у Малој Врањској. Мештани су изразили велику захвалност волонтерима из Шапца за помоћ у уклањању депоније, јер како кажу, сами не могу да реше овај проблем.
- Ред је да почистимо ђубре у свом селу али то је превише за нас. Овуда пролази локални пут и „згодна је прилика“ да велики број пролазника остави своје смеће. Чак и мештани суседног села, Поцерског Причиновића, бацају отпад на ово место. Акције у којима учествује велики број људи су решење проблема за нас, сматрају мештани, док у Савету месне заједнице истичу намеру да од оближње шуме направе парк и поставе упозорења несавесним мештанима и пролазницима.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa