Инфо

16. јул 2015.16. јул 2015.
ДВАДЕСЕТ ПЕТ ГОДИНА СОЦИЈАЛИСТИЧКЕ ПАРТИЈЕ СРБИЈЕ

ПОВРАТАК СТАРИХ ЧЛАНОВА

Градски одбор Социјалистичке партије Србије у својим просторијама је, на скроман начин, обележио 25 година постојања ове странке. Како је навео привремени председник ГО др Мирко Керкез своје чланове су позивали “по сећању и познанству“, јер су им спискови однети. Посебно је био поносан што су у просторије странке поново дошли стари чланови, међу којима су били Марко Максимовић, Јела Веселић, Раденко Степић. Керкез је истакао да су ти људи легенде Шапца, а не само ове странке. Планира да направи политички савет у који ће бити укључени сви угледни чланови СПС.
-Хоћу да ова партија буде оно што је била некада. Позвали смо и коалиционе партнере, али и друге странке. Наша врта су свима отворена. Оживећемо месне одборе. Циљ нам је и да омладину вратимо где јој је место, а не само у кафићима. Треба наћи начин да се они окупљају и проводе време учећи и стварајући. Све партије у Шапцу имаће у нама коректне саговорнике. Увек кажем да само оно што дам другом то је моје, рекао је Керкез и поновио да је његов циљ освајање 30 одсто гласова на наредним изборима и да од тога не одустаје, а да се у странци ствара добра енергија која води ка том циљу.
Керкез је рекао и да се још није одржала централна прослава странке, због обавеза које има њен председник Ивица Дачић, због тога што му је Србија изнад партије.

М.М.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa