Инфо

16. јул 2015.16. јул 2015.
ПОРОДИЧНИ БИЗНИС МИЛОШЕВИЋА

ПЕРЕЦА ПЕРЈАНИЦА ШАПЦА

Када су 2003 године остали без посла, брачни пар Весна и Драгомир Милошевић из Шапца, брзо су одлучили да окушају своју срећу у приватном бизнису. Изнајмили су пословни простор у улици Ђачких батаљона без броја у Шапцу и отворили пекарску радњу. Званично, власници “Переце“ су браћа Душан и Драгомир, а током седам година њихова радња се у граду и околини прочула управо по производњи переца, зашта велику заслугу има Слободан Мелентић, мајстор који их прави, заједно са другим укусним пецивима.
- Мајстор започиње свој посао већ у четири изјутра. Замеси теста за 40 плехова переца, а прве, топле и укусне у продаји су већ око шест изјутра. Станари околних зграда кажу да веома добро осете њихов мирис. Тешко им је одолети, а најчешћи купци су запослени у Градској управи и полицији, који су у нашем суседству. Поред Шапчана купци су из суседних места, а имамо и иностраних. Чак су како чујем стигле и до Америке, а наше муштерије су углавном сталне, каже Весна.
Она је правник, а предходно је радила у банци. Муж, Драгомир, дипломирани електро инжењер, био је запослен у “Зорки“. Од 2003. баве се пекарством, а переце из њихове радње, захваљујући у првом реду квалитету брзо су се прочуле у граду.

Љ.Ђ.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa