Инфо

23. јул 2015.23. јул 2015.
ВЛАДИМИРЦИ: ВОДОСНАБДЕВАЊЕ И ДАЉЕ ВЕЛИКИ ПРОБЛЕМ

ВАНРЕДНО И ДАЉЕ

Ванредна ситуација у општини Владимирци траје и даље. Негде мање негде више проблема. Апел за разумевање траје са жељом да се беспотребно пијаћа вода не троши како би је што више људи имало.
- За сада најтеже је у рубним селима општине, селу Крнуле у Радовића мали, у Јаловику у Милошевићима, каже помоћник председника општине Раде Ковачевић који је увек у најтежим околностима да људима појасни потешкоће и помогне.
- Када је оваква ситуација у току онда колач треба поделити. Довољно је позвати општину за помоћ а и ми сами колико год можемо стижемо где је најтеже. Народни посланик Влада Милошевић и председник општине Милорад Милинковић бију битку у Београду по министарствима па се надамо да ћемо се са овим проблемом што пре изборити. Имамо проблема и у Јазовнику и у делу Матијевца уз магистрални пут.
Изборили смо седам цистерни које су по местима и две мобилне и ко год има потребу опет подсећамо да стижемо колико се може да стигнемо до њиховог места. Наравно апел за разумевање и коректно трошење воде услов је да сви издржимо јер реално проблем је велик, закључује Ковачевић.
Биће и контроле на терену али сви се уздају у колективни разум јер мука је заједничка а проблеми са водоснабдевањем редовно присутни током лета уз најаву да се трајно реше током ове године.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa