Инфо

30. јул 2015.30. јул 2015.
ОД ПЕТКА У ПРЕДВОРИЦИ

ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ

У организацији Канцеларије за младе града Шапца и МЗ Предворица у петак од 18 часова стартује Ноћни турнир у малом фудбалу.
- Предворица је четврто село у коме ће се одржати турнир у малом фудбалу у организацији Канцеларије за младе. Трајаће до недеље. Све зависи колико ће бити екипа. До сада је пријављено седам, а надамо се да ће бити двадесет. После пријављивања, правиће се групе и турнир ће почети. Овде имамо услове за осам спортова - кошарку, одбојуку, фудбал, тенис, стони фудбал, итд. Интересовање је за сада веома велико. Имамо пријављене и две домаће екипе. Фудбал је, иначе, спорт којим се овде највише баве ““ изјавио је протеклог уторка на терену у Предворици Немања Танасић, организатор турнира испред МЗ Предворица.
Предворица је четврта месна заједница у последњих месец дана у којој ће се реализовати пројекат Канцеларије за младе града Шапца „Унапређење младих на селу“.
- Веома је важно да се млади у будућности организују. Драго ми је што је то коначно кренуло. Овом приликом позивам и младе на нивоу града Шапца да се јаве у Канцеларију за младе како бисмо и неке активности на нивоу града организовали. Такође позивам све људе да из Шапца дођу у Предворицу 7. августа и посматрају турнир до самог краја ““ поручио је Милутин Станковић, одборник Скупштине града Шапца.
Задовољство организацијом протеклих турнира у Дреновцу, Мачванском Причиновићу и Липолисту, изразила је и директорка Канцеларије за младе града Шапца Наила Мехмедовић.
- Имали смо велики одзив младих на теренима, добру атмосферу и, најбитније, спортски дух. Надамо се да ће тако бити и овде. Иначе, нису само спортска дешавања у питању већ су у плану и да се организују културни и музички догађаји. Надамо се да ће млади имати још неких идеја које ћемо моћи да реализујемо ““ рекла је Наила Мехмедовић.
Сви заинтересовани за овај турнир могу се пријавити до петка до 18 часова на број 064 500 45 64. Организатори су се потрудили тако да ће поред „журке до зоре“ за посетиоце бити обезбеђене и награде.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa