Инфо

30. јул 2015.30. јул 2015.

Бубијада у Шапцу

У Шапцу је овог викенда одржана петнаеста по реду „Бубијада“, која је окупила власнике 101 аутомобила из свих земаља бивше Југославије. Највећу пажњу грађана привукао је дефиле улицама града, наком чега су у пешачкој зони Шапчани имали прилику да разгледају популарне олдтајмере. Да је атмосфера коју негују љубитељи „бубе“ посебна, потврдо је и градоначелник Шапца Небојша Зеленовић који је учествовао у дефилеу.
- Драго ми је што овде видим људе из Црне Горе, Македоније, Хрватске. Добро је да се дружимо, да будемо добри пријатељи и да негујемо традицију. Заиста се трудимо да у граду испратимо све лепе и добре ствари. Сматрам да то што више од 90 различитих “буба“ дође у наш град да промовишу идеју дружења, доброг расположења и поштовање традиционланих вредности , мора да наиђе на подршку Града. Зато Град подржава Бубијаду, као што је подржавао и све претходне манифестације, рекао је градоначелник.
Организатор Богдан Мијаиловић истакао је да је скуп у Шапцу најмасовнији у поређењу са сличним скуповима у Србији, као и да је задовољан програмом.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa