Инфо

6. август 2015.6. авг 2015.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: НИ ЖЕГА НЕ ОМЕТА ПРЕГАОЦЕ

ПОСУЛИ 7.500 ТОНА КАМЕНА

У општини Владимирци ради се неуморно а главобољу доноси вода где је ванредно и даље а спас доносе цистерне док Дирекција за путеве ради у две смене по речима помоћника председника општине Рада Ковачевића.
- Урађено је 150 километара путева сеоских и многи који нису деценијама такнути попут оних у Месарцима и другим местима. Да кренемо од ведријих страна. Извучено је и посуто око 7.500 тона камена ни по каквој политичкој линији већ по потреби грађана. Тако ће бити и даље уз молбу да се вода троши рационално а путеви такође уређењем обала и канала продуже век трајања. Ми чинимо и у време жеге да се да поднети и молимо за стрпљење које нас не сме издати. Не само на овом пољу, оптимиста је Ковачевић.
Помоћник председника општине најављује бројне задатке који су пред општинарима који су сваког трена уз мештане варошице и 29 села. И тако ће бити и надаље јер обећања се морају испоштовати а као пример челника чији дан почиње на точковима зарана а завршава у сутон. Тек да се зна.
У жељи да грађанима општине приреде и опуштање уз манифестације попут избора мис Посавотамнаве на базену у склопу пливачког комплекса локална самоуправа позива на дружење са реномираним Амадеус бендом. Да се души да одушка и покаже да се и у тешким данима може уз песму све пребродити.
Песми и слуху челника хвала.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa