Инфо

13. август 2015.13. авг 2015.
ГРАДСКИ ОДБОР ЛИБЕРАЛНО ДЕМОКРАТСКЕ ПАРТИЈЕ

ПОЧЕЛО ФОРМИРАЊЕ МЕСНИХ ОДБОРА

Градски одбор Либерално демократске партије Шабац, у понедељак је године почео кампању формирања месних одбора на нивоу Града. Кампања „Време је да освојимо будућност!“ почела је из Мајура где је на Скупштини формиран нови месни одбор.
На састанку месног одбора Либерално демократске партије у Мајуру било је присутно 20 чланова, а за председника је изабран Марко Протић и потпредседници: Александар Пајић, Мирко Матић и Марко Грујић.
-Окупили смо се овде како би формирали месни одбор и искрено кренули у побољшање живота људи у Мајуру. Живимо у једној од већих месних заједница на територији Шапца и зато сматрам да се сви заједно морамо активније укључити у креирање бољих услова за све нас који живимо и волимо Мајур. Време је да млађи прихвате већу одговорност јер уколико то ми не урадимо, нико други неће и то ће бити један од приоритета у нашем даљем раду, изјавио је новоизабрани председник месног одбора Марко Протић.
Милутин Станковић, менаџер градског одбора Либерално демократске партије на Скупштини месног одбора изнео је да му је веома драго што баш из Мајура крећу формирање месних одбора на нивоу Града.
-Мајур је средина која се увек занимала за политику и људи су увек били потпуно информисани. Пре пар месеци овде смо имали избор за савет месне заједнице на којем су кандидати које је подржала Либерално демократска партија освојима око 5% подшке својих комшија и пријатеља. Зато ми је веома драго што бас из Мајура крећемо у кампању формирања месних одбора, рекао је Станковић.
На састанку поред чланова ЛДП из Мајура били су присутни и одборник Скупштине града Милош Ђуркић, Драгана Јелесић чланица главног одбора ЛДП као и Нела Мехмедовић и Гордана Марковић чланови градског одбора ЛДП Шабац. Наредни месни одбор који ће бити формиран је на територији месне заједнице Баир.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa